Историята на Ийв и Виланел приключва... и то скоро! ВВС пусна

...
Историята на Ийв и Виланел приключва... и то скоро! ВВС пусна
Коментари Харесай

Задава се последният сезон на Killing Eve

Историята на Ийв и Виланел завършва... и то скоро! ВВС пусна тийзър, който афишира, че следва последния четвърти сезон на Killing Eve – шпионският трилър, който донесе на актрисата Сандра О първия й Златен глобус. Финалът публично ще бъде излъчен през 2022 година.
               

Тийзърът обаче не ни дава доста информация за развоя на събитията – той е дълъг едвам 30 секунди и няма реплики на героите. Вместо това ни води зад завесите, с цел да ни покаже по какъв начин се снима толкоз огромна телевизионна продукция. Клипът бе оповестен в формалния профил на в Туитър с текст „ Устните ни са запечатани. През множеството време “. Виждаме в кадър звездата Джоди Комър, както и мистериозна руса фигура измежду тълпата статисти. Видеото приключва единствено с надпис „ в продукция “, оставяйки почитателите изцяло комплицирани, както постоянно. Именно мистерията в сериала притегли толкоз огромна публика от фенове.

 

Our lips are sealed. Mostly.  
— Killing Eve (@KillingEve)
 

Последният сезон на Killing Eve беше разгласен през март. Решението за приключването на сериала е взето от креативния екип на шоуто, а не от неочаквана анулация, подбудена от продуцентската къща. Сценарият е акомодация на романа „ Виланел “ и споделя за две дами – служителка в отдел за сигурност и килърка, които се завладяват една от друга и се впускат във вълнуваща игра на котка и мишка. Всичко стартира, когато Ийв прави опити да стартира живота си отначало, откакто е простреляна от Виланел в Рим. Виланел пък е уверена, че Ийв е мъртва и също продължава напред. Но орисите на двете дами занапред се преплитат…

 

Продължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР